• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Випускний вечір "На крилах прощального вальсу"

Випускний вечір "На крилах прощального вальсу"

2018-06-23

/Files/photogallery/1602/IMG_20180623_110725.jpg

Закінчення школи — чудове, особливе свято, адже ця подія буває тільки раз у житті кожної людини. Кожен випускник, з радістю згадує ті чудові дні, коли він лише почав ходити в школу. Напевно, кожен пам'ятає і свою першу вчительку, і перше кохання і першу оцінку в щоденнику. Як же це все прекрасно!

23 червня випускні вечори відшуміли по всій Україні, не була винятком і Лозовеньківська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Випускниця 2018 року попрощалася з рідною школою, затишними класними кімнатами, щирими друзями, із своїми наставниками, люблячими батьками, рідною шкільною домівкою.

В урочистій обстановці директор школи Захарова А.Г. зачитала наказ про випуск зі школи випускників 2018 року та вручила атестат про повну загальну середню освіту. Зі словами вітання та найкращими побажаннями до випускниці та її батьків звернулися: директор школи - Захарова А.Г., голова Лозовеньківської сільскої ради - Даниленко М.Л., класний керівник - Мельник О.М.

До свого випускного одинадцятикласниця з допомогою учнів школи підійшли творчо і креативно. Вони співали, танцювали, розповідали про власне шкільне життя. Але все колись закінчується... Як одна чарівна мить промайнув час Випускного - 2018. Дитинство закінчилося. "Прощавайте!" - каже школа своїй випускниці. "Повертайтеся!" - відбивається у її серці!

Кiлькiсть переглядiв: 147